Bedankt!

Dank aan de werkgroep met bewoners van Kalenberg die alle zeilen hebben bijgezet om de eerste editie van het Rietfestival te organiseren.
Fijn is ‘t om vrienden te hebben. Met jullie bijdrage kon de werkgroep een start maken met de plannen. Naast de nieuwsbrief bieden wij je een gegarandeerde plaats bij de Vaar- of Wandelconcerten, Stilteconcert en andere activiteiten.
Bedankt gemeente Steenwijkerland, Prins Bernhard fonds, VSBfonds en Bercoop Fonds voor uw vertrouwen en financiële bijdrage.
SteenwijkerlandBercoop FondsPrins Bernhard CultuurfondsVSB fonds

Partners

Steun van partners van het Rietfestival heb je nodig. Zoals van Staasbosbeheer bijvoorbeeld. Deze natuurorganisatie staat faliekant achter ons feest en zetten hun rondvaartboten in. Ook de kennis van hun ecoloog is onontbeerlijk. Ook de Stichting Weerribben-Wieden steunt het Rietfestival door hun uitgebreide netwerk in te zetten. Plaatselijke en regionale ondernemers, zoals de horeca, boot- en fietsverhuurders, hotels en andere logies-aanbieders dragen allemaal hun steentje bij aan het succes van ons festival.

staatsbosbeheerNationaal Park Weerribben Wieden

Vrijwilligers

Pluim voor jullie enorme inzet! Vrijwilligers die de organisatie helpen bij allerhande werkzaamheden zijn onmisbaar! Help je graag mee aan het succes van het Rietfestival? Mail en meld je aan via dit mailadres: vrijwilligers@rietfestival.nl of gebruik het contactformulier op deze website.


Sponsors

Dankjewel sponsors! Je sponsorbijdrage betekent voor ons festival de kers op de taart.

Recreatie- en rondvaartbedrijf Pieter JongschaapHotel Cafe Restaurant het RietershuijsUnicus MakelaardijBijJoopGeertien - Natuurlijk genietenKlaster InstallatietechniekKlusWijs BouwmarktCafe de WeerribbenBouwbedrijf S. KooijGalerie Kunst en KleurAutobedrijf van EssenPlaatselijk Belang Kalenberg HoogewegBijzonder DrukWelkoopLogo Muis B.V.KerkvoordePostmaBlanco
×
×
×